Jonas har lång erfarenhet som artist och kör sköna låtar som är enkla att sjunga med i. Njut av livemusik till maten eller bara något gott att dricka. Boka ditt bord redan idag så du säkrar din plats.

Se till att få en grym kväll med god mat, musikquiz, livemusik och gott att dricka! Magnus Lange kommer till Ängelholm och gästar oss på Eld&Vin. Grillen är tänd, vi öppnar vinflaskan och boulebanan är nykrattad. Boka ditt bord redan nu!

Välkomna på jazzkväll torsdagen den 20/7!

Denna kväll på ÄHLM Market består av härliga melodier, god mat och gott sällskap.
Vi bjuder upp Heidi Karlsson på scen som kommer sjunga covers av populära jazzlåtar mellan 17.00-20.00. Heidi har en stor passion för musik och jobbar bland annat som frilansande sångpedagog men även som musik- och sånglärare. Oavsett om du är en jazzentusiast eller bara letar efter en rolig utekväll är du varmt välkommen in till oss! Vill du se mer av Heidi redan nu? Kika in @vocalworkbyheidi på instagram!

Slå dig ner hos oss på Eld & Vin i restaurangen eller i baren och njut av vårat välsmakande utbud av mat och dryck med dina nära och kära och lyssna på härlig livemusik. 0431-12011 för mer information.
Varmt välkommen